De sprong gewaagd!

De sprong gewaagd!

Jarenlang hebben we er tegen aan zitten hikken. Wijsvinger.nl was zwaar verouderd en gemaakt met het programma Frontpage 98. Een programma dat niet meer ondersteund werd door Windows. En daar zit je dan, wat ga je doen? Dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuw programma. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Uiteindelijk kwamen we terecht bij WordPress en na maanden uitproberen op “proefwebsites” hebben we afgelopen week de oude website van de server afgehaald en WordPress geïnstalleerd. Op Wysvinger.nl hebben we alle gegevens in de afgelopen maanden overgenomen van de oude website dus daar kun je de oude website nog bezoeken.

Hier gaan we aan de slag met de nieuwe website. We hebben dus alle gemeentepagina’s al (zoals op Wysvinger.nl) te vinden is maar diezelfde pagina’s gaan we dus ook hier neer zetten en dan gelijk updaten. Met 355 gemeenten zal dat een hele taak worden. Als je 1 gemeente per dag doet en 7 dagen in de week eraan werkt kost dat al een jaar.

Ondertussen zijn we ook bezig met de nieuwe duurzame variant Koopook.nl en de energietransitie website Wijsvinger.com

Volg ons dus! Op dit blog zullen we jullie op de hoogte houden van wat er hier en op onze andere websites gebeurt. Excuses voor het feit dat de linken nu niet meer werken naar alle pagina’s , maar zoals gezegd via Wysvinger.nl is alle oude inhoud nog terug te vinden. Dat laten we zo totdat deze website weer helemaal in orde is!

Code, Html, Digital, Coding, Web, Programming, Computer

Reageren is niet mogelijk.