Drenthe is bijgewerkt!

Drenthe is bijgewerkt!

Veel en geestdodend werk al die ankerlinken bijwerken. En het kost altijd meer tijd dan je denkt. Maar Drenthe is gedaan. Als eerste provincie. Nog maar 11 dus! Ondertussen ook druk bezig met de sitemap. Die zie je niet, hij staat ergens op de server maar wil je goed in Google gevonden willen worden dan heb je er wel eentje nodig.

De oude had ik nog en die ben ik met de kladblok editor aan het bewerken. Ook veel werk, want niet alleen de linken moeten handmatig aangepast worden maar ook moet gecontroleerd worden of alle pagina’s er zijn en welke nieuw erbij gekomen zijn.

Dit is werk dat je niet ziet, als je een webpagina bekijkt. Om bijvoorbeeld goed in de zoekresultaten terug gevonden te worden moet je ook codes toevoegen aan je pagina en allerlei zaken aanvragen (SSL bijvoorbeeld, een beveiligingscertificaat).

Nature, Landscape, Outdoor, Wood, Panoramic

2 gedachten over “Drenthe is bijgewerkt!

  1. Een sitemap kun je ook automatisch maken, met bijvoorbeeld de Yoast plugin. Scheelt je veel tijd en je hoeft ‘m nooit zelf te updaten.

    1. Dank! Toen ik de sitemap af had en hem wilde plaatsen lukte het niet en kwam ik erachter dat ik het toch via een plugin moest doen. Inmiddels gedownload en als het goed is werkt het nu. Dus afwachten wanneer we weer volop in de zoekmachines staan.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.