En nu is het modem stuk!

En nu is het modem stuk!

Alles loopt nog niet helemaal zoals we willen. Ons modem is stuk en dat houdt in dat we gemiddeld met een downloadsnelheid van 3 Mbps aan het werk zijn en soms met 15, terwijl het abonnement dat we hebben een download snelheid van 250 Mbps heeft! Nu lopen we gelijk tegen een probleem met het werken van WordPress op. Als je dus probeert te wijzigen op een pagina die al bestaat dan loopt het vast, je zit seconden te wachten voordat je bijvoorbeeld iets geplakt krijgt, en dat roept alleen maar frustraties op.

Het nieuwe modem is binnen maar toen we hem probeerden aan te sluiten kwamen we erachter (wisten we eigenlijk ook al wel) dat het bij ons een stuk ingewikkelder is aangelegd dan in standaardhuizen. Omdat de afstanden in ons huis groot zijn hebben we overal versterkers tussen zitten en andere bekabeling en dus paste het niet. We vragen ons af of we wel het goede modem hebben gekregen. Gelukkig komt er een monteur om het aan te sluiten maar die komt pas maandag! Dus help! Nu kunnen we weinig doen de komende dagen.

Maar ja, laat het nu ook toevallig Hemelvaartsdag zijn. Wij doen nooit aan zon- en feestdagen maar nu dus maar proberen om een paar dagen andere dingen te gaan doen. Kunnen we ons bezig houden met schoonmaken want het is wel heel erg stoffig en als de monteur komt moet het toch een beetje schoon zijn.

Dus we zijn nog wel even bezig. Mocht je iets zoeken op Wijsvinger, de zoekfunctie om een pagina binnen Wijsvinger te zoeken werkt gewoon en ook werkt het Gemeente overzicht al goed.

Tot later!

Site, Website, Under Construction, Sign, Closed

Reageren is niet mogelijk.